Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İnternetten Mercedes yedek parçası alınır mı?

23-01-2021 20:06
İnternetten Mercedes yedek parçası alınır mı?
- İnternetten Mercedes yedek parçası alınır mı?
- Mercedes yedek parça siparişi verdik Sanayiye gittik parça uyumadı işimiz yarım kaldı! 
- İhtiyacım olan yedek parçayı sipariş verdim fakat yanlış ürün almışım! 
- Ustaya gittik Bu parça yanlış uymaz dedi! 
- Aldığım Mercedes yedek parça uymadı bütün işimiz yarım kaldı aracım liftte, sanayide ortada kaldım, Usta arabayı toplayamıyor bütün günüm mahvoldu!
- Mercedes yedek parça siparişi verirken ya da herhangi bir yedek parça alacağınız zaman tüm bu sorular aklınızdan geçiyor ya da Çevrenizde bu cümleleri çok insandan duydunuz ya da forumlarda okudunuz.
- Mercedes parça marketi olarak neden müşterilerimizden bu cümleleri değil de ürün satın aldıktan sonra sadece teşekkür telefonları alıyoruz hepsinin cevabını tek tek aşağıdaki açıklamalardan okuyabilirsin
- İlk olarak internetten Mercedes yedek parça satın alınır mı? sorusu için şunları söyleyebilirim : Evet internetten Mercedes yedek parçası satın alınır fakat güvenilir olan firmalardan belli başlı markaları satan markasını ürün kodunu ürünün menşeini açıkça belirten ve en az bir sabit hattı olan Ticaret Bakanlığının Etbis sistemine kayıtlı olan ve müşteri hizmetlerine ulaşabildiğiniz sitelerinden yedek parça satın alabilirsiniz.
- Tabii ki bir araç kullanıcısı olarak bir aracımın tüm yedek parçalarını bilmek zorunda değilsin ya da bunları doğru tespit edip satın alıp ustaya götürmek sürecinde yalnız  kalmaman gerekiyor. çünkü bir araç kullanıcısı bunu bilmekle ya da herhangi bir cihazın yedek parçalarını bilmek zorunda değildir. Buzdolabı aldığınızda buzdolabının bozulan parçaları hakkında bilgi sahibi misin ya da bunları kendi kendine çözmek zorunda mısın? Tabii ki hayır.
 
 
- Mercedes parça marketi olarak göstermiş olduğumuz en büyük hassasiyet bu konu üzerinedir. çünkü bu durum insanları çok zor durumlara sokabilecek ve Teknik olarak sorunsuz  ilerleyebilecek bir süreçtir. Biz mercedes-benz araçların güncel EPC dediğimiz elektronik parça kataloğu kullanmaktayız. Ayrıca tüm dünyadaki yedek parça üreticilerinin kayıt olmuş oldu ürünlerinin gerek Fotoğraf gerekse tüm teknik özelliklerini paylaşmış olduğu TECDOC programı ile ürün çeşitlerini ve muadillerinin analiz etmekteyiz. 
- Mercedes parça marketi olarak Mercedes Benz elektronik parça kataloğu kullanma konusunda profesyonel bir hizmet vermekteyiz. EPC dediğimiz katalog Mercedes araçların şase numarasına göre çalışmaktadır sisteme Eğer araç şase numarasını doğru olarak girip sistemden onayı alırsanız satılabilir olan araca ait en büyük parçadan en küçük civataya  kadar tüm ürünleri tespit edebilirsiniz.
 
- . Bu sistem ile eğer aracın fabrika çıkışı haricinde herhangi bir değişiklik yapılmadıysa yanlış ürün tespit etme şansınız yoktur. bazı eski model araçlarda veya günümüzde ustaların aracın üzerinde fabrika haricinde yapmış oldu değişiklikler yüzünden çok nadir de olsa ürün tespitinde sorun yaşamaktayız. Bunlar keyfi, uydurma uygulamalar yüzündendir.  Aksi takdirde Kullanmış olduğumuz güncel yedek parça kataloğu sayesinde yanlış ürün göndermek gibi bir durum söz konusu degildir.
- Süreç kısaca şu şekilde işliyor müşterimizden araç şase numarasını alıyoruz orijinal Mercedes elektronik parça kataloğuns şase numarasını girip Onay alıyoruz devamında istenilen ürüne ulaşıyoruz Bu ürünün orijinal referansı ile birlikte uluslararası kabul görmüş olan TECDOC kataloğundan Bu ürünün tüm dünyadaki üreticilerinin üretmiş olduğu yedek parçalara ulaşıp teknik verilerini hangi araca uyumlu olduklarını ve ürün kodlarını analiz ediyoruz, bu şekilde iki taraflı doğrulama yapmış oluyoruz. Böylece  Mercedes parca marketi olarak aracınıza uyumlu olan urunu %99 doğrulukla tespit ediyoruz.
- Bu sistem ile Mercedes parça marketi nokta com sitesinden yanlış ürün gönderilme ihtimali yok gibi bir şey. emin ol aracında herhangi bir değişiklik yapılmadıysa hiçbir zaman zor durumda kalmayacaksın.
- Eğer ürün tespiti yanlış ise ve hatalı ürün mercedesparçamarketi com tarafından Yanlış tespit edildi ise tüm gönderi iade kargo ücretleri tarafımızdan karşılanmaktadır. Onun haricinde eski model araçlarda kendi tecrübelerimize dayanarak değişiklik yapılabilme ihtimaline karşın yine bazı doğrulamalar Araç sahibine ya da montaj yapacak olan ustaya önceden doğruluk onayı alınmaktadır. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir, hem teknik programlar ile hem de tecrübemiz ile Mercedes kullanıcılarına sorunsuz hizmet vermeye 1975 ten bu gune devam etmekteyiz. 
 
Hakan Törer
Mercedesparcamarketi.com

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.